تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام! واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم

حمله لفظی نخست وزیر لهستان به نروژ درباره اوکراین

نخست‌وزیر لهستان از نروژ خواست که درآمد ناشی از افزایش بهای نفت و گاز را در اختیار سایر کشور‌های اروپایی قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۴۴

به گزارش راهبردمعاصر، «ماتئوش موراویتسکی» نخست‌وزیر لهستان دولت نروژ را بابت درآمد فروش نفت و گاز و مواضع هلسینکی درباره جنگ اوکراین مورد حمله لفظی قرار داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، موراویتسکی مدعی شد دولت نروژ با استفاده از افزایش بهای انرژی در پی وقوع جنگ در اوکراین، در حال سرمایه‌اندوزی است و باید این منافع را با دیگر کشورها شریک شود.

او با انتقاد از درآمد «صدها میلیارد یورویی» نروژ از صادرات نفت و گاز، آن را «غیر منصفانه» و «غلط» توصیف کرد.

«ایویند واد پترسون» وزیر امور خارجه نروژ در پاسخ به اظهارات نخست‌وزیر لهستان گفت، با وجود افزایش درآمدهای ناشی از صادرات نفت گاز، به‌دلیل زیانی که به بازار بورس نروژ وارد شده، این کشور نیز مانند دیگر کشورهای اروپایی با مشکلات مالی مواجه است.

«جورن هولم هانسن» محقق ارشد موسسه نروژی «تحقیقات شهری و منطقه‌ای» درباره اظهارات موراویتسکی گفت، او به‌دنبال منحرف کردن اذهان از مشکلات لهستان است.

این کارشناس نروژی درباره موراویتسکی گفت: «آقای نخست‌وزیر یک سیاست‌مدار حرفه‌ای است. او فردی نیست که چنین اظهاراتی را بدون اینکه پیش از آن فکر کرده باشد بیان کند. حرف‌های او مخاطب داخلی دارد».

هانسن افزود، نخست‌وزیر لهستان قصد دارد به مردمش بگوید که مشکلات این کشور سرچشمه خارجی داشته و حل آن‌ها نیز به خارج از کشور مربوط است و احتمالاً موراویتسکی قصد دارد بحث پذیرش پناهجویان اوکراینی توسط نروژ را مطرح کند.

با این حال حزب سبز نروژ با جانب‌داری از اظهارات نخست‌وزیر لهستان اعلام کرد: «معتقدیم که اشتباه است این درآمدها به صندوق نفت واریز شوند. معتقدیم به جای آن باید آن را به صندوق همبستگی برای بازسازی اوکراین واریز کنیم».

از زمان شروع درگیری‌های اوکراین، دولت نروژ کمک‌های مالی و نظامی متعددی برای کی‌یف ارسال کرده و بنادر و مرزهای خود را به روی روسیه بسته است./فارس



مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار